General

Aquesta tecnologia, d’última generació, crea imatges panoràmiques amb un enfocament precís de tota l’arcada.

Amb una qualitat sense precedents, i una informació anatòmica craneal, aconseguim un millor diagnòstic i una millor planificació del tractament, augmentant el coneixement del tractament per part dels pacients.

Disposar d’aquest aparell a la clínica evitarà al pacient el desplaçament a un centre de radiologia. Podrem fer l’estudi 3D dins la mateixa visita amb el Doctor.

Ortodòncia:

Al obtenir les imatges en 3D, ens arriben diferents vistes per als tractaments d’ortodòncia i estètics, i d’altres que ens serviran per al tractament de malalties més greus.

Implants:

Disposem d’una de les eines més eficients disponibles en l’actualitat, per analitzar els llocs dels implants. Les imatges en 3D ens ajuden a escollir l’implant més adequat, la seva col·locació, i altres paràmetres que ens ajudaràn a prendre la millor decisió.

Endo-Perio

Gràcies a l’alta qualitat de les imatges en 3D, que permet identificar tots els detalls de la zona afectada, els nostres doctors disposaran de més informació per a poder decidir l’acció menys invasiva i més adequada.

Cirurgia oral i maxil·lofacial:

La cirurgia oral i maxil·lofacial es preocupa de corregir les diferents patologies dels teixits durs i tous de la zona maxil·lofacial. Amb una major qualitat de la informació que rebem en la exploració, podrem fer un diagnòsitic millor i més precís que ens ajudarà tant en el pre com en el post operatori.

ATM:

L’aparell 3D ens permet fer un exàmen de l’articulació mandibular a un nivell superior.