Dr. David Julià

Clinargent

 JULIÀ ODONTÒLEGS

L’equip de Clinargent som uns apassionats per la odontologia. Durant 30 anys hem construït, amb dedicació i professionalitat, un espai on tota la família rebrà un tractament dental adaptat a les seves necessitats.

Telèfons

937 560 661
647 547 490

Clínica

Dr. Farrero, 18 Baix.
08310 Argentona.

Email

recepcio@clinargent.com

La teva clínica dental

30 anys a Argentona

Va ser al 1992 quan el Dr. David Julià, acabat de llicenciar, va obrir Clinargent. Amb un únic box, i la mare a recepció, va començar a donar servei a Argentona. 30 anys després, han passat per les nostres mans gairebé 7000 pacients, i ens plena d’orgull que famílies senceres formin part de la nostra història.

Tots els tractaments pel teu somriure

Des de nadons fins a la vellesa. Cada odontòleg es dedica exclusivament a la seva especialitat, formant-se contínuament per oferir una solució idònia i actualitzada.
A Clinargent, l’estètica i l’harmonia de les nostres peces dentals i de la nostra fisonomia, van de la ma.

Odontologia Conservadora

Cirurgia i implants

Pròtesis

Ortodòncia

Estètica

Endodòncia

Periodòncia

Higiene

Odontopediatria

Àcid Hialurònic

Coneix l’equip

L’equip de Clinargent està format per 6 odontòlegs i 5 membres de l’equip auxiliar. Un engranatge que es crea dia a dia amb molt esforç i exigència, però que ens recompensa quan veiem la satisfacció dels nostres pacients.

Última tecnologia i digitalizació de la clínica.

Estem invertint en última tecnologia per digitalitzar i agilitzar processos. Ens ajuda a fer tractaments més precisos, amb eines que l’equip mèdic utilitzarà per a fer un diagnòstic acurat i ràpid.

Passió pel nostre treball

¿Què opinen els nostres pacients?

«Excelente profesional y mejor persona. Me desplazo desde Barcelona, expresamente, para ponerme en sus maravillosas manos y en las de su fantástico equipo.»

Pedro Gracia

«Personal muy atento y profesional lo mejor para tu boca e de decir que probé otros dentistas por cambio de domicilio y todos me comentan que el trabajo realizado en mi boca anterior mente que fue en Clinargent con David esta muy bien echo hay lo dejo.»
Victor Martin
«La mejor clinica dentista en la que he estado. Muy cuidadosos con no hacer daño y un trato fantástico.»

Jose L

Clinargent

Dr. Farrero, 18 Baix.
08310 Argentona

Truca'ns

937 560 661

Mòbil

647 547 490

Escriu-nos

recepcio@clinargent.com

Horari

De dilluns a divendres: 9 h. a 19 h.

Deu Aceptar

5 + 10 =